Εύη Βατίδου: Η αντίδραση σε δημοσιογράφο για τον Ηλία Κωνσταντίνου – «Εσύ δεν έχεις φωτογραφίες με πρώην σου;»

Η Εύη Βατίδου έκανε τις νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις, όπου και ρωτήθηκε για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια αλλά και τις κοινές φωτογραφίες με τον Ηλία Κωνσταντίνου και την σύντομη σχέση τους.

«Δεν παρακολουθώ τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, δεν βρισκόμαστε, έχω να τον δω μέρες, δεν ξέρω τι κάνει, ελπίζω να είναι καλά. Νομίζω κάτι για τον Κασσελάκη λέει μόνιμα, αλλά γιατί να το σχολιάσω τώρα εγώ αυτό; Άστον να λέει, θα έχει τους δικούς του λόγους, ξέρει καλύτερα εκείνος», απάντησε η Εύη Βατίδου.

Σε ερώτηση για τον Ηλία Κωνσταντίνου, η Εύη Βατίδου αντέδρασε μη θέλοντας να απαντήσει: «Δεν μου αρέσει να μιλώ για το παρελθόν, ούτε για τους άλλους, μου αρέσει να μιλώ για τον εαυτό μου, όλα τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν, δεν με αφορούν».

Η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε για τις κοινές φωτογραφίες με τον Ηλία Κωνσταντίνου αντιστρέφοντας την ερώτηση στη δημοσιογράφο: «Εσύ που ήσουν με τον πρώην σου, δεν έχεις βγάλει φωτογραφίες; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θέλετε να το προβάλλετε τώρα αυτό το άτομο;»

Δες τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα:

 

Read More

And More