Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Εύη Βατίδου στο περιοδικό Λοιπόν.

Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο νέο της σύντροφο, στη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να παντρευτεί για δεύτερη φορά.

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγινε πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε δύο μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.  

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παντρευτεί για δεύτερη φορά, η Εύη Βατίδου ξεκαθάρισε: «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή την στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω ένα καλό άνθρωπο στο πλάι μου, να μου φέρεται ωραία και να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι».

«Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Εύη Βατίδου.

Read More

And More