Ευριδίκη: Η σχέση με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο 24χρονος γιος τους και η συμβίωση με τον Μπομπ Κατσιώνη

Η Ευριδίκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή για τη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους, τον 24χρονο γιο τους, αλλά και τη συμβίωση με τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσώνη

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους: “Με τον Γιώργο Θεοφάνους είμαστε πολύ αγαπημένοι. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που αποκαλούν σουηδικό μοντέλο οικογένειας ή σχέσης γιατί οι άνθρωποι οφείλουμε να είμαστε πολιτισμένοι και αυτό πρέπει να συμβαίνει και όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα πραγματικά από το να κάθεσαι ώριμα και να συζητάς, να παραδέχεται ο καθένας τα λάθη του, τα σωστά του και να προχωράς με αγάπη”.

Για τον 24χρονο γιο της: “Ο γιος μου είναι 24. Έχει σπουδάσει σχεδιασμό παιχνιδιών, ό,τι έχει να κάνει με video games δηλαδή και τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει και οικονομικά. Ζήτησα από τον γιο μου να γράψει ένα τραγούδι. Βέβαια, ασχολείται με ένα τελείως διαφορετικό είδος μουσικής που ταιριάζει απόλυτη με τον Μπάμπα. Η μουσική που ακούει είναι από heavy metal συγκροτήματα”.

Για τη συμβίωση με τον Μπόμπ Κατσιώνη: “Καμία παρατήρηση για κανέναν λόγο δεν γίνεται στο σπίτι. Εμείς ταιριάζουμε πάρα πολύ, είτε αφήσουμε ρούχα από εδώ και από εκεί, δεν θα μου πει “γιατί δεν συγύρισες” ή δεν θα του το πω εγώ. Όλα κάποια στιγμή γίνονται. Είμαστε στο ίδιο σε αυτό”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More