Ευρυδίκη: Η τηλεφωνική παρέμβαση του Θεοφάνους στη συνέντευξή της – «Αυτό δεν το ξέρει κανένας πιστεύω»

Η Ευρυδίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Θεοφάνους έκανε τηλεφωνική παρέμβαση.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για το ξεκίνημά του μαζί της στη μουσική, τα όνειρα και τις εμπειρίες που απέκτησαν.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Έκανα ζάπινγκ, έπεσα πάνω σε εσάς και λέω: δε γίνεται, θα πάρω τηλέφωνο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Ήταν και δύσκολα τα πράγματα τότε, δεν θέλω να γυρίζω βέβαια στα άσχημα του παρελθόντος. Το μυαλό μας έχει την τάση να τα θυμάται όλα με καλύτερο τρόπο. Εμείς με την Ευρυδίκη περάσαμε πολύ δύσκολα, ήρθαμε στην Αθήνα με κάτι ψιλά στην τσέπη», περιέγραψε στη συνέχεια ο γνωστός συνθέτης.

«Δυο παιδιά που ξεκινάνε από την Κύπρο ή από την επαρχία… δυστυχώς ή ευτυχώς η δισκογραφία είναι στην Αθήνα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο δι’ αλληλογραφίας. Ήρθαμε εδώ αλλά βρήκαμε μία μεγάλη αγκαλιά», συμπληρώνει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μάλιστα, ο συνθέτης μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της ΕΡΤ και ένα άγνωστο περιστατικό, που δεν υπάρχει καταγεγραμμένο υλικό στο διαδίκτυο.

«Όταν ξεκινήσαμε, πήγαμε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με ένα τραγούδι μας που λεγόταν «Ψηλά στα χέρια». Αυτό δεν το ξέρει και κανένας πιστεύω, δεν κυκλοφόρησε ποτέ, δεν το βάλαμε ποτέ σε δίσκο, δεν υπάρχει καν στο YouTube νομίζω. Πήγαμε χάλια, βγήκαμε 11οι-12οι. Παρ’ όλα αυτά οι τότε μουσικοί παράγοντες μου έδωσαν το βραβείο για τη σύνθεση και η Ευρυδίκη απέδειξε ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τη φωνή της».

«Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτή τη σειρά των πραγμάτων. Η ζωή τα θέλει όλα, δεν γίνεται να είμαστε κακομαθημένοι», τονίζει ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

«Ο Γιώργος μου έχει γράψει καταπληκτικά τραγούδια και συνεχίζει να το κάνει. Θυμάμαι είχα πάει εγώ στο Παρίσι, ο Γιώργος στη Βοστώνη και επειδή ήταν μεγάλη η απόσταση και θέλαμε να αρραβωνιαστούμε, πήγα κι εγώ εκεί. Μέναμε μαζί, κάναμε οικονομία στο φαγητό για να πάρουμε διάφορα μουσικά όργανα και να μπορούμε να ηχογραφούμε τα τραγούδια μας», ανέφερε από την πλευρά της η Ευρυδίκη.

Read More

And More