Ευρυδίκη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη – «Είναι το άλλο μου μισό»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Ευρυδίκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη ενώ έκανε και μια αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της.

«Έγιναν γρήγορα τα πράγματα στην καριέρα μου, ήρθε γρήγορα η επιτυχία αλλά είχα και δυσκολίες. Δίνω αγώνα κάθε φορά για οτιδήποτε κανό. Αναγκάστηκα κάποια στιγμή να πω και λαϊκά τραγούδια σε σχήματα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη, η Ευρυδίκη εξομολογήθηκε: «Ο Μπομπ είναι το άλλο μου μισό, η χαρά μου, το χαμόγελό μου. Εκεί που πέρναγα μόνη μου καλά γνώρισα τον Μπομπ και διαπίστωσα ότι είμαι μαζί του καλυτέρα. Ο Μπομπ ήταν θαυμαστής μου και δεν πίστευα ότι ακούει μέταλ και Ευρυδίκη. Όταν γνώρισα τον Μπομπ ήταν πολύ δυνατό το συναίσθημα αλλά προβληματίστηκα με τη διαφορά στην ηλικία».

Κλείνοντας, η Ευρυδίκη είπε: «Νομίζω είμαι καλή μαμά, προσπάθησα να τα κάνω όλα σωστά. Δεν θα ξαναδοκίμαζα τη Eurovision, έκλεισε αυτός ο κύκλος, πήγα τρεις φορές στα φωνητικά και άλλες τρεις ως κύρια ερμηνεύτρια. Αυτό που έζησα την τελευταία φορά με την ψηφοφορία δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω».

Read More

And More