Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ατάκα όλο νόημα στη Φαίη Σκορδά – «Βάλλεσαι από παντού»

Στην εκπομπή «Fay’s Time» μίλησε την Παρασκευή 10/11 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την δική της πλευρά, σχετικά με το εξώδικο που δέχτηκε από την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην πρώην παίκτρια του Survivor προκειμένου να μην ξανανεφερθεί στο όνομά της και να μην μπορεί να την πλησιάσει.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, τόνισε πως δεν θα ήθελε να σχολιάσει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο μοναδικός λόγος που βγήκε να μιλήσει ήταν το γεγονός πως η παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες βάλλεται από παντού. 

«Εμείς θα έχουμε μέσα μας μόνο αγάπη και φως και αυτό το λέω και για εσένα Φαίη γιατί αυτό το διάστημα βάλλεσαι από παντού και η εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σου με έκανε σήμερα που με πήραν οι συνεργάτες σου να βγω και να σου πω την όμορφη καλημέρα μου και σε εσένα και στους συνεργάτες σου», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την Φαίη Σκορδά να χαμογελά αμήχανα χωρίς να θέλει να σχολιάσει. 

Δες το απόσπασμα από το 2ο λεπτό και μετά…

Read More

And More