Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι αποκαλύψεις για το τέλος της κόντρας με τον Τριαντάφυλλο και τη συμμετοχή του στο Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” και “J2US” αποκάλυψε ότι η κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο δεν υφίσταται πλέον, αφού οι δυο τους τα βρήκαν λίγο πριν εκείνος μπει στο Survivor, ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης

“Εκείνος έστειλε ένα εξώδικο και μέσω του δικηγόρου του μου είπε να βγω εδώ στην εκπομπή και να ανακαλέσω και εγώ είπα ότι δεν μπορώ να ανακαλέσω για πράγματα που συνέβησαν, γιατί εγώ ως Ευρυδίκη έχω κάποια όρια και όταν τα υπερβαίνεις θίγομαι. Βία δεν είναι μόνο να σηκώσω το χέρι μου και να σε χτυπήσω, βία είναι και η λεκτική. Από εκεί και πέρα εγώ δεν πήρα πίσω τα όσα αισθάνθηκα και είναι δικαίωμά μου πως θα αντιδράσω σε κάθε συμπεριφορά. Δεν τα πήρα πίσω και σταμάτησε εκεί.

Μιλήσαμε, μου έστειλε μήνυμα και εγώ είπα “Ok, ας το κλείσουμε εδώ”. Κάναμε unfollow και κατεβάσαμε τις φωτογραφίες ο ενός του άλλου, όχι μπλοκ. Μου μίλησε γλυκά, τον συγχώρεσα και εγώ… Μου είπε να βγούμε μαζί σε μια εκπομπή αλλά εγώ δεν ήθελα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είμαστε Οk.

Δεν μου είχε πει ότι θα πάει στο Survivor. Τον πήρα τηλέφωνο τα Χριστούγεννα για τα “χρόνια πολλά”. Όταν έμαθα ότι θα πάει στο Survivor τον πήρα τηλέφωνο να του ευχηθώ αλλά δεν το σήκωσε. Μάλλον ήταν στο αεροπλάνο. Βλέπω ότι τα πάει πολύ ωραία. Έχει γίνει ένα με την ομάδα εκεί και στα αγωνίσματα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Έκανα ένα tweet και είπα: “μπράβο βρε Τριαντάφυλλε σε βλέπω και τα πας πολύ ωραία με την ομάδα σου, είσαι και συμπαθητικός, τελικά μήπως σε μένα έβγαλες τον πιο πικάντικο εαυτό;”. 

Είναι η αρχή, δεν έχουν πεινάσει ακόμα, είναι πολλοί οι παίκτες… Εντάξει, τα 6.500 ευρώ την εβδομάδα μια χαρά αναπληρώνουν την πείνα. Έτσι είπαν! Εγώ χαίρομαι για τον Τριαντάφυλλο γιατί αυτή την περίοδο είναι κλειστά όλα τα κέντρα διασκέδασης, άνεργος θα ήταν οπότε όλο αυτό έγινε για καλό. Όλη αυτή η φασαρία για εκείνον ήταν καλό. Πήγε στο Survivor και παίρνει 6.500 ευρώ την εβδομάδα”. 

Read More

And More