Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν νιώθω την ανάγκη να απαντήσω για τα προσωπικά μου»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την μικρή παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star.

Η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας συνάντησαν την 35χρονη δημοσιογράφο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για μια σύντομη συνέντευξη.

«Έχει κλείσει το στομάχι μου και δεν έχω φάει τίποτα. Με το που πήρα το κινητό μου κάλεσα την αδερφή μου. Και μένα με σόκαρε που αποχώρησα δεν στο κρύβω. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τους followers, δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν ήταν η ώρα μου να φύγω. Άργησα πολύ να προσαρμοστώ, δεν ένιωθα ότι ήμουν στο Survivor» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός. Όταν βγήκα υποψήφια μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι όλα θα πάνε καλά. Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Όλα έχουν τον σκοπό τους. Πιστεύω στον Κωνσταντίνο, μακάρι να κερδίσει, θα τον στηρίζω» σχολίασε επίσης.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες» απάντησε για τον Τριαντάφυλλο.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Δεν νιώθω την ανάγκη να απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου… Με όλον τον σεβασμό, δεν θέλω να πω κάτι. Στεναχωριέμαι που θα αργήσει να γυρίσει σπίτι».

Read More

And More