Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Θέλω να γίνω μάνα, να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το βράδυ της Τετάρτης 20/3 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out».

Στο παιχνίδι του Night Out, Q&A, η δημοσιογράφος απάντησε στις ερωτήσεις που της έθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Στο τέλος μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να πει και δύο λόγια για τον Ντάνο, με τον οποίο είχαν κόντρα όσο ήταν στο Survivor αλλά που τελικά ήταν το άτομο που την στήριξε περισσότερο.

«Καριέρα ή γάμος; Θα βάλω την οικογένεια πρώτα. Νομίζω ότι δεν το έχω κρύψει κιόλας. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια από πολύ μικρή. Από τα 25 μου θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω να γίνω μάνα! Θέλω να δημιουργήσω μια οικογένεια όπως μεγάλωσα εγώ. Για μένα δεν είναι ο γάμος σαν μυστήριο, για μένα είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Και μια απλή συμβίωση είναι γάμος. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου!», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Και συνέχισε: «Μου δίνεται η αφορμή να πω δύο λόγια για τον Ντάνο. Με τον Γιώργο το 2017 η σχέση μας πέρασε από σαράντα κύματα. Όταν έφυγαν οι πιο “κολλητοί” μου και έμεινα με τον Γιώργο για αρκετό διάστημα, ήταν ο άνθρωπος που με στήριξε όσο κανένας άλλος. Το λέω για πρώτη φορά! Με στήριξε πολύ ψυχολογικά. Είμαι πολύ δυναμική, αντέχω αλλά υπήρχαν μέρες και ειδικά μετά από 6 μήνες που ήμασταν εκεί, ο Γιώργος ήταν αυτός που με φρόντιζε, με στήριζε. Είχαμε μια ωραία συμβίωση στο τέλος του παιχνιδιού. Δεν θα σταθώ στις κόντρες. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και θέλω να του ζητήσω ένα δημόσιο ευχαριστώ».

Read More

And More