Η Φαίδρα Δρούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Τζενeρέισον ΣΚ όπου και μίλησε για την πορεία της, την αγάπη της για τα ζώα και τη μητρότητα.
Όπως παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός, η υποκριτική μπήκε στη ζωή της όσο ήταν μαθήτρια Λυκείου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου πολύ νωρίς, όταν τελείωσα το σχολείο και προέκυψε μια ταινία το «Άντε Γεια» όπου ήμουν μαθήτρια, τα έχω πει αυτ πολλές φορές. Στην τρίτη λυκείου έκανα τα γυρίσματα της ταινίας και μετά μπήκα στη σχολή και αμέσως βρήκα δουλειά στο εθνικό. Κύλησε όλο πολύ γρήγορα. Η μία δουλειά έφερνε την άλλη και ξεκίνησα ευτυχώς σε μια μικρή ηλικία, δεν ξέρω αν σε μεγαλύτερη ηλικία θα μπορούσα να το υποστηρίξω», είπε η Φαίδρα Δρούκα.
Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η ηθοποιός μίλησε για τον γιο της ο οποίος βρίσκεται στην εφηβεία: «Όταν υπάρχει μια ουσιαστική σχέση με τα παιδιά, υπάρχουν κάποιες αλλαγές που είναι υγιής και αυτονόητες ότι θα συμβούν. Αλλά δεν είναι ότι ξαφνικά ένα παιδί με το που γίνεται 13 και έχει γενέθλια, σεληνιάζεται και παθαίνει κάτι.
Όταν είσαι κοντά και το ζεις το παιδί σου, βλέπεις διαφορές αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα», παραδέχτηκε η Φαίδρα Δρούκα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ