Φαίη Μαυραγάνη: To «Στούντιο με Θέα», ο Νίκος Μάνεσης και η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη

Τη Φαίη Μαυραγάνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και η δημοσιογράφος Μυρσίνη Κοντού. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή της τη νέα σεζόν, τον Νίκο Μάνεση και τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Θα συνεχιστεί του χρόνου το Στούντιο με Θέα. Πάντα, κάθε χρονιά κάνουμε αλλαγές. Συζητήσαμε με τον Νίκο (Μάνεση) για να πάρω το όνομα της εκπομπής που παρουσίαζε. Ο ίδιος μου το πρότεινε. Κάθε φορά που έχει εκλογές, δημοσιογραφικά έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έτσι ήταν και φέτος, έχουμε και τις επόμενες, όρεξη να έχουμε» απάντησε αρχικά η Φαίη Μαυραγάνη.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Παπαδάκη και για το αν τελικά αφήσει την πρωινή ζώνη, η Φαίη Μαυραγάνη επεσήμανε: «Όσο είναι ενεργός, δεν έχει ανάγκη να την αφήσει. Καμιά φορά με ενοχλεί, που περνώντας κάποια χρόνια, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν. Άμα το κάνεις καλά και σου αρέσει, γιατί να το σταματήσεις; Νομίζω ότι ο Γιώργος Παπαδάκης κάθε φορά το σκέφτεται το ίδιος, βλέπει ότι έχει διάθεση, όρεξη και κέφι και το συνεχίζει. Και πολύ καλά κάνει».

Read More

And More