Φαίη Μαυραγάνη: Μένει στο Epsilontv, πουθενά δεν πάει! Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού…

Δεν πάει πουθενά, πουθενά στο Epsilon παραμένει η Φαίη Μαυραγάνη. Η δημοσιογράφος μετά από μία σειρά συζητήσεων που είχε με την διοίκηση του καναλιού, αποφάσισε να μην αναζητήσει την τηλεοπτική της τύχη σε άλλες γειτονιές, παρά το γεγονός ότι είχε δεχτεί κρούσεις κι απ’  άλλα κανάλια, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, της σεζόν 2018-2019 που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Μάλιστα, αυτή η σημερινή ανακοίνωση έρχεται για να επιβεβαιώσει με το καλύτερο τρόπο, το σχετικό ρεπορτάζ που σου είχα παρουσιάσει για την παραμονή της Φαίης Μαυραγάνη στο Epsilon, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Η Φαίη Μαυραγάνη ,λοιπόν, έχοντας κερδίσει το “στοίχημα” της τηλεθέασης, αλλά και των εντυπώσεων, με το “Τώρα ό,τι συμβαίνει”, συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της κάθε Σαββατοκύριακο στο κανάλι των Μελισσίων, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο, πως μπορεί να υπάρξει με επιτυχία στη τηλεόραση και η… ψύχραιμη δημοσιογραφία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού:

“…Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την καταξιωμένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Φαίη Μαυραγάνη, η οποία θα συνεχίσει να βάζει τη σφραγίδα της στην έγκυρη ενημέρωση, επικαιρότητα και πλούσια θεματολογία για τα επόμενα δυο χρόνια.  Η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» εμπλουτισμένη και ανανεωμένη θα συνεχίσει να προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο…

Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο EPSILON!…”

Read More

And More