Φαίη Σκορδά: Αλήθεια, αναρωτήθηκες ποιοι ήταν οι λόγοι που την ανάγκασαν να μας προσφέρει φέτος, ανήμερα Καθαρά Δευτέρα, το “Πρωινό” της live;

Τελικά για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα, πως τίποτα, μα τίποτα ,όμως, δεν γίνεται τυχαία στο μαγικό κόσμο της tvίτσας μας! Μπορεί όλα να φαντάζουν τυχαία, όμως, κατ ΄ουσίαν τα πάντα είναι… προμελετημένα τόσο πολύ, όσο και τα εγκλήματα!

Χθες ,λοιπόν, μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι το “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά βγήκε στον αέρα και δεν βγήκε απλά στον αέρα, αλλά βγήκε στον αέρα και δεν ήταν καν σε μαγνητοσκόπηση. Ήταν ολοζώντανο!

Ναι, μου έκανε τεράστια εντύπωση που το “Πρωινό” ανήμερα Καθαρά Δευτέρα δεν μας… σερβιρίστηκε “κονσέρβα”, αλλά.. σπαρταρούσε στους δέκτες μας, για τα μάτια μας μόνο.

Να ξέρεις λατρεμένη πως κυρίως τα πρωινάδικα των καναλιών όταν υπάρχει εορτή κι αργία βγαίνουν στον αέρα μαγνητοσκοπημένα, ή δεν παίζουν καθόλου ή παίζουν σε… best-of έκδοση.

Όμως, αυτά τα φετινά Κούλουμα ήταν για το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1 διαφορετικά, μιας και τα πέρασε στο πλατό, παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί μαζί με τα παιδιά της στην Θεσσαλονίκη.

Τι έγινε ,λοιπόν, και η Φαίη αναγκάστηκε να μας σερβίρει live, ζεστό “Πρωινό”; Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, φέτος οι Αντεννικοί δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη παρουσιάστρια ούτε για να λείψει, ούτε ,όμως, και για να γράψει εκπομπή, μιας και τρέχουν στον αέρα του καναλιού τόσο το “Dancing”, όσο και το “Sunday Live” κι έτσι επιβαλλόταν χθες το “Πρωινό” να παίξει κανονικά, κανονικότατα, μιας και η Φαίη και η παρέα της, έχουν αναλάβει φέτος – άθελά τους βεβαίως-βεβαίως -, να σηκώσουν στους ώμους τους το βάρος και των δύο προγραμμάτων.

Και όταν σου μιλάω για βάρος λατρεμένη, μιλάμε για κανονική… άρση βαρών, μιας και τα δύο προγράμματα αγκομαχούν στους πίνακες τηλεθέασης και η Φαίη προσπαθεί απεγνωσμένα να τα στηρίξει κάθε μέρα μέσα από την δική της εκπομπή, η οποία by the way με τούτα και με ΄κείνα, δεν περνάει και την καλύτερή της φάση, σε ότι έχει να κάνει πάντα με την τηλεθέαση.

Τα βάσανά της και της Φαίης…

 

Read More

And More