Φαίη Σκορδά: Αλλαγές στο “Πρωινό” της! Αυτή είναι η ολοκαίνουργια ενότητα που προστέθηκε στην εκπομπή…

Αεράκι ανανέωσης φυσά τον τελευταίο καιρό στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, μιας και η Φαίη Σκορδά απ ΄ότι φαίνεται έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μία σειρά μικρών αλλαγών, οι οποίες ,όμως, είναι πολύτιμες, μιας και μπορούν να δώσουν στην εκπομπή μία νέα φρεσκάδα. Μία φρεσκάδα την οποία χρειάζονται όλες οι εκπομπές που βρίσκονται για χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα.

Έτσι, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, μία νέα ενότητα έχει ενταχθεί στο “Πρωινό”, την οποία πολλοί ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί. Πρόκειται για μία ενότητα έξυπνη και σούπερ γλυκιά, η οποία αρέσει, παρά το γεγονός ότι την έχουμε δει κι άλλες φορές να στήνεται στα τηλεοπτικά πλατό.

Τόση ώρα λατρεμένη σου μιλάω για την ενότητα “οι… παστρικοθοδώρες”, που έρχεται στους δέκτες μας για να μας μάθει όλα τα μυστικά της καλής νοικοκυράς. Με άλλα λόγια, σου μιλάω για μία ενότητα η οποία έρχεται για να μάθει σε όλες εμάς τις νεότερες, ακαμάτρες κόρες – όπως έλεγε κάποτε και η αξέχαστη Μαλβίνα -, τα μυστικά του σωστού νοικοκυριού!

Πρωταγωνίστριες και… “αρχι-νοικοκυρές” έχουν στεφθεί η Σίσσυ Καλλίνη και η Νίκη Λεμονή. Η Σίσσυ και η Νίκη είναι δύο από τα κορίτσια της Φαίης πίσω από τις κάμερες και τώρα απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, έφτασε η στιγμή για να βρεθούν και μπροστά, με στόχο να μας κάνουν σούπερ νοικοκυροκόριτσα.

Και επειδή την Σίσσυ την έχω δει αρκετές φορές σε διάφορα ρεπορτάζ της εκπομπής, θέλω να σταθώ κομματάκι περισσότερο στη Νίκη, την οποία βρίσκω πάρα πολύ όμορφη και χαριτωμένη.

Ναι, έχουμε να κάνουμε με ένα… μουτράκι από αυτά που λατρεύει ο φακός και όχι μόνο. Μάλιστα, μου έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση ο αέρας που έχει μπροστά από τις κάμερες, η άνεσή της στο φακό και φυσικά το ότι τα “λέει” και ότι δείχνει να έχει τα απαιτούμενα αντανακλαστικά του αέρα. Του τηλεοπτικού αέρα.

Και η αλήθεια είναι, πως η τηλεόραση χρειάζεται νέα, φρέσκα πρόσωπα και πρόσωπα που να μπορούν να βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες με μία αξιοπρέπεια και όχι γιατί έχουν μόνο… “καναλάρχη στην Κορώνη”!

Φυσικά, για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει και η κεντρική παρουσιάστρια να έχει μία τηλε-γενναιοδωρία και να μπορεί ν΄ αντέξει το γεγονός ότι θα κάνει για λίγο στην άκρη και ότι για πέντε λεπτά δεν θα την δείξει η κάμερα και δεν θα έχει πλάνο… Όχι, να τα λέμε κι αυτά!

Και η Φαίη Σκορδά είναι μία κεντρική παρουσιάστρια που τέτοια κόμπλεξ δεν έχει. Της αρέσει να μοιράζεται και το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν και μπράβο της.

Αν μη τι άλλο είναι η Φαίη, είναι “κεντρικιά” και είναι ακόμα καλά…

Read More

And More