Φαίη Σκορδά: Απαντά στη Μπέττυ Μαγγίρα για το «πέσιμο» στη Δανάη Μπάρκα – «Δε θα έπρεπε να πηγαίνω σε καμία εκπομπή»

Στο αεροδρόμιο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» τη Φαίη Σκορδά, κατά την επιστροφή της από την Ιταλία όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Φαίη Σκορδά, που εδώ και καιρό είναι στο επίκεντρο των τηλεοπτικών συζητήσεων για το τι θα κάνει του χρόνου, και αν τελικά θα συνεχίσει να βρίσκεται στον ΣΚΑΪ ή θα μετακομίσει σε κάποιο άλλο κανάλι, με το Mega να θεωρείται το επικρατέστερο, ανέφερε στην κάμερα του Open ότι προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία κουβέντα για την επόμενη σεζόν.

«Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ,  είναι πολύ νωρίς ακόμα, τα έχω πει και στην εκπομπή. Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα για του χρόνου» είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της ζήτησε να σχολιάσει τα όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί του Σαββάτου, για το «πέσιμο» που είχαν κάνει σαν εκπομπή στα Δανάη Μπάρκα.

«Αυτή η σκηνή που η Φαίη Σκορδά έστειλε συνεργείο να πάρει δήλωση από την Δανάη Μπάρκα ήταν λίγο awkward, αμήχανο. Λέω ρε παιδί μου πως μπορεί να αισθανόταν τώρα η Δανάη απαντώντας στο συνεργείο της Φαίης Σκορδά; Πιστεύω ότι κανένας δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση Μάρτη μήνα. Μπορεί στην Φαίη να έχει γίνει πρόταση. Αν ίσχυε αυτό, θα έστελνε κάμερα η Φαίη Σκορδά; Τι τηλεοπτικός πολιτισμός θα πω εγώ! Καταπληκτικό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Μπέττυς Μαγγίρα.

Η Φαίη Σκορδά, που δε θέλει να πυροδοτεί τέτοιες συζητήσεις, αρκέστηκε να πει,  «Τότε δε θα έπρεπε να πηγαίνω σε καμία εκπομπή».

Read More

And More