Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε τι έκανε το τελευταίο βράδυ πριν γεννήσει τον μικρό της γιο (video)

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε η Χριστίνα Αλούπη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και το γεγονός πως ο μεγάλος της γιος δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί τον ερχομό του δεύτερου η Φαίη Σκορδά θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική της εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της και τις ανησυχίες που είχε η ίδια για το πως θα μπορέσει να μοιράσει και να εξισορροπήσει την αγάπη της ανάμεσα στα δυο παιδιά.

“Ακούγοντας αυτή την ιστορία σκεφτόμουν πως ήμουν και εγώ όταν ήμουν έγκυος στον Δημήτρη και μια μέρα πριν πάω να γεννήσω, τι είχα πει στον Γιάννη. Ακόμα και όταν έμεινα για δεύτερη φορά έγκυος, ο νους μου ήταν ο Γιάννης. Και μετά όλα μπαίνουν σε ένα ρυθμό και μια σωστή βάση….. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Μου είχε πει η μαμά μου “σκέψου πως σε όλο τον κόσμο υπάρχουν οικογένειες με πολλά παιδιά. Τι συζητάς και τι αγχώνεσαι για το δεύτερο. Θα μπουν όλα στη σειρά τους” είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε και τι έκανε το τελευταίο βράδυ πριν γεννήσει τον μικρό της γιο.

“Θυμάμαι μια μέρα πριν γεννήσω τον Γιάννη, ήμασταν στο Mega και κάναμε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είχα μια κοιλιά τεράστια, μιλούσε ο Γρηγόρης και εγώ δε μπορούσα να αναπνεύσω. Έλεγα θα γεννήσω μπροστά του… Και μια μέρα πριν γεννήσω τον Δημήτρη, το βράδυ από το άγχος μου για το δεύτερο παιδί, είχα μπει μέσα στο κρεβατάκι του Γιάννη και κοιμήθηκα μαζί του. Δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Μετα τα θυμάσαι και τα λές”.

Read More

And More