Φαίη Σκορδά: Με το… δεξί μπήκε για ‘ κείνη το 2018!

Με το… δεξί μπήκε το 2018 στη ζωή της Φαίης Σκορδά! Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε όλες αυτές τις γιορτινές μέρες στο πατρικό της μαζί με τους πολυαγαπημένους της γονείς και με τα παιδάκια της, φροντίζοντας να ξεκουραστεί και να γεμίσει την σκέψη της, αλλά και την ψυχή της μόνο με θετική διάθεση. ‘Αλλωστε, τα δύσκολα για ΄κείνη έχουν περάσει πια και μόνο τα καλύτερα είναι μπροστά της.

Βλέπεις, η Φαίη και φαίνεται, αλλά και είναι καλά και πλήρης σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ζει τα καλύτερά της χρόνια και επαγγελματικά, μιας και αναμφισβήτητα στο “Πρωινό” έχει βρει τον τηλεοπτικό της εαυτό.

Έτσι, το 2018 μπήκε κάτω από εξαιρετικά ευοίωνες συνθήκες για ΄κείνη, με αποτέλεσμα οι καλές ειδήσεις που την περιμένουν να είναι πολλές!

Μία από τις πρώτες, καλές ειδήσεις της νέας χρονιάς, ήταν και η πρωτιά που της χάρισε η Nielsen στους πίνακες τηλεθέασης. Ναι, το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 για ακόμα ένα μήνα βρέθηκε να κόβει πρώτο το νήμα στους πίνακες της Nielsen, ενώ αποδείχθηκε πως είναι η αγαπημένη καθημερινή, τηλεοπτική συνήθεια του κόσμου και για όλο το πρώτο μέρος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, δηλαδή, από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2017.

Πιο συγκεκριμένα, το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, κερδίζει την πρώτη θέση στη ζώνη του για τη σεζόν 2017-18 και για την περίοδο Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2017, όπου και σημείωσε κατά μέσο όρο, μερίδιο τηλεθέασης 20,5% στο δυναμικό, νεανικό κοινό από 15-44 ετών.
Επίσης, η ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, προηγείται στη ζώνη της, στο δυναμικό κοινό με 8,4 μονάδες από τον Alpha και 10,4 μονάδες από τον ΣΚΑΙ.

Read More

And More