Φαίη Σκορδά: Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τον παράγοντα που κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου

Η Σοφία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Live news” του Νίκου Ευαγγελάτου και μίλησε για τον βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας. Στο “Πρωινό” προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της σπουδαίας αθλήτριας, με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει θέση, μη κρύβοντας τον εκνευρισμό της με τον άνθρωπο που προέβη σε αυτή την πράξη. 

“Το “έλα μωρέ τι φοβάσαι”, το “έλα μωρέ δεν είναι κάτι” όταν δεν έχεις βρώμικο μυαλό και είσαι κανονικός, εκείνη την ώρα τι αισθάνεται η γυναίκα; Ντροπή; Γιατί έχεις τα δύο άκρα. Έχεις έναν άνθρωπο που είναι βρώμικος και σε προσβάλλει εκείνη την ώρα, σε κάνει να ντρέπεσαι. Αν πεις δεν θα ανέβω, θα παρεξηγηθεί. Σε φέρνει σε αυτή τη θέση να απολογείσαι.

Όποιος φέρεται έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το ξανακάνει. Δεν είναι ότι του βγάζει η στιγμή ή η γυναίκα… Δεν είναι της στιγμής, είναι ο τρόπος που σκέφτεται και λειτουργεί και αυτό δεν έχει να κάνει με το θύμα αλλά με εκείνον. Η Σοφία Μπεκατώρου ξύπνησε από όλο αυτό και είπα ότι πρέπει να αντιδράσει γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει φερθεί ξανά και ξανά έτσι”, ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More