Φαίη Σκορδά: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη;

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας να γίνει για πρώτη φορά μανούλα! Η αγαπημένη τραγουδίστρια – σύμφωνα με το περιοδικό OK – είναι έξι μηνών έγκυος και σε τρεις περίπου μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία τη φετινή σεζόν βρίσκεται στο YFSF All Star έχει καταφέρει όλη αυτή την περίοδο να το κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό! Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε στα παρασκήνια του Ημιτελικού του show μεταμφιέσεων, ωστόσο η δημοσιογράφος δεν θέλησε να τη ρωτήσει σχετικά με τις φήμες, για να μη τη φέρει σε δύσκολη θέση.

Δες επίσης: Κατερίνα Στικούδη: Η εμφάνισή της στο YFSF ως Celine Dion, μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, επιβεβαιώνοντας έμμεσα το χαρμόσυνο γεγονός: «Είδαμε σε κάποια πλάνα την Κατερίνα Στικούδη. Δεν θα το αναφέραμε, γιατί ξέρω πως η Κατερίνα δεν θέλει να το σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα. Επειδή ακούγεται έντονα, δεν είναι τριών, είναι… έξι. Όλα καλά. Πολλά φιλάκια».

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More