Φαίη Σκορδά για Άντζελα Δημητρίου: «Κάνει εντύπωση αυτό που είπε ότι “εγώ δεν άπλωσα ποτέ χέρι στη μάνα μου”»

Την αποκαλυπτική συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω σχολίασε η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της την Παρασκευή 8/3. (Δες εδώ αναλυτικά τη συνέντευξη)

Η παρουσιάστρια του Fay’s Time, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη φράση που της έκανε εντύπωση από τα όσα είπε η τραγουδίστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου, λέγοντας:

«Μου έκανε εντύπωση στην Άντζελα Δημητρίου και στη συνέντευξη που έδωσε χθες και που ήταν η πρώτη συνέντευξη ουσιαστικά μετά από αυτά που συνέβησαν με την κόρη της και τον χαμό της μητέρας της. Κάποια στιγμή ενώ μιλούσε για την κόρη της και τα παιδιά της, είπε ότι εγώ ποτέ δεν αντιμίλησα και δεν άπλωσα χέρι στη μάνα μου. Το άπλωσα χέρι στη μάνα μου, δεν είναι η πρώτη σκέψη. Μιλάς για το παιδί σου και λες ότι εγώ ποτέ δεν άπλωσα στη δική μου μαμά το χέρι. Δεν το λες αυτό».

«Μας επιτρέπεται να σκεφτούμε υποθετικά; Όχι, αλλά κάνει εντύπωση αυτό που λέει ότι εγώ δεν άπλωσα ποτέ χέρι στη μάνα μου. Δηλαδή κάποιος άλλος το έχει κάνει; Ενώ μιλά για τα παιδιά της;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Δες επίσης: 

Άντζελα Δημητρίου: Συγκινημένη με την απώλεια της μητέρας της – «Μέχρι πριν ένα μήνα μου έλεγε να φτιάξω τη ζωή μου»

Read More

And More