Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Πανόπουλο: «Με ενόχλησε που τοποθετήθηκε έτσι για τον Παπανώτα – Είναι θέμα συμφερόντων»

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Πανόπουλο με τον Δημήτρη Παπανώτα μετά την αποπομπή του δεύτερου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Fay’s Time» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη στάση που κράτησε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού απέναντι στον πρώην συνυποψήφιό του, Δημήτρη Παπανώτα.

«Ο Πανόπουλος είναι στον Alpha, όπως και ο Παπανώτας. Όταν ανακοινώθηκε το όνομά του στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με του Παπανώτα, είχε πει καλή επιτυχία. Δεν τον είδα καθόλου να ενοχλείται και να αναφέρεται στις δηλώσεις του Παπανώτα. Και τώρα τοποθετείται;», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Αν αυτές οι δηλώσεις σε ενοχλούν πολιτικά, τότε σε ενοχλούν εξ’ αρχής, είτε είσαι στο ίδιο κόμμα, είτε όχι», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Εμένα με ενόχλησε που διάβασα στα sites τον Πανόπουλο να τοποθετείται έτσι. Κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μη γνώριζε. Ο συγκεκριμένος όμως, επειδή είναι δημοσιογράφος, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είχε ιδέα, από τη στιγμή που συμμετέχει και σε μία εκπομπή, όπως αυτή της Ναταλίας Γερμανού, που ασχολούνται με το lifestyle κομμάτι. Αν δεν το κάνεις από την αρχή, περιμένω να μην το κάνεις και μετά. Τότε το “ομόσταβλος” δεν τον πείραξε; Γιατί; Γιατί είναι θέμα συμφερόντων.

Οι άνθρωποι κρίνονται όταν έχουν ή νομίζουν ότι έχουν κάποια εξουσία. Όταν τα πιστεύεις αυτά και θέλεις να μπεις στην πολιτική, τα όριά σου να είναι αυτά και πριν και μετά. Αν αυτές οι δηλώσεις για σένα είναι η κόκκινη γραμμή στην ιδεολογία σου, πρέπει να ισχύει όλες τις στιγμές», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More