Φαίη Σκορδά για Ελεονώρα Μελέτη: «Μίλησε για τηλεοπτικά πρόσωπα, έχω καταλάβει ποιον εννοεί»

Με αφορμή το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για την υποκρισία όσων κουνάνε το δάχτυλο και λένε άλλα μπροστά και άλλα πίσω από τις κάμερες, η Φαίη Σκορδά θέλησε να εκφράσει την άποψή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αφού παρακολούθησε το βίντεο με την τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη, θέλησε να το σχολιάσει με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Fay’s Time». 

«Πιστεύω ότι η Ελεονώρα είχε κάποια άτομα συγκεκριμένα στο μυαλό της όταν το είπε αυτό, δεν ήταν κάτι γενικό. Πιστεύω ότι μίλησε για τηλεοπτικά πρόσωπα. Κάποιοι άνθρωποι κουνάνε το δάχτυλο και βγαίνουν μπροστά, στην πραγματικότητα όμως, κράζουν. Εγώ έχω καταλάβει πολύ καλά τι λέει η Ελεονώρα και ποιον εννοεί. Συμφωνώ μαζί της, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει τι είναι ο καθένας», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά. 

«Εγώ ταυτίζομαι πάρα πολύ και νομίζω είναι και η διαφορά ανάμεσα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο απέναντι σε πιο καινούργια Μέσα, όπως το Youtube και το Instagram, όπου υπάρχει παραπάνω ελευθερία. Πολλές φορές εδώ δεν λέμε κάτι που πιστεύουμε γιατί δεν πρέπει να ειπωθεί, αλλά στα σπίτια μας το λέμε. Είμαστε αναγκασμένοι να γίνουμε υποκριτές για να μην φάμε κράξιμο», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Read More

And More