Φαίη Σκορδά για φωτογραφίες Μπάρκα – Τσαγκρίδη: «Μπορεί να τους τράβηξαν άνθρωποι που έχουν σχέση με τη δουλειά μας»

Τι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του με την Δέσποινα Βανδή σχολίασε το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου η Φαίη Σκορδά.

«Ό,τι φωτογραφία βγήκε, δεν βγήκε από παπαράτσι, βγήκε από έναν άνθρωπο που καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια παραδίπλα και πήγε και την πούλησε 50 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι ξεφτίλα μιλάμε;» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εν Λευκώ».

Σχολιάζοντας το θέμα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανέφερε πως ο κόσμος εξέφρασε την συμπάθειά του και τον θαυμασμό του προς τον ηθοποιό, πριν την σχέση του με την τραγουδίστρια…

«Είναι ταλαντούχος και αξιόλογος. Ήταν ένα πρόσωπο που απασχολούσε και το λέω εγώ γιατί τον παρακαλούσαμε να έρθει στην εκπομπή άπειρες φορές και γινόταν χαμός στα social media, πριν γνωρίσει την Δέσποινα Βανδή.

Μπορεί να το λέει έτσι – γιατί είπε τη λέξη  χυδαιότητα – απλά δεν είναι πάντα έτσι γιατί ο κόσμος δεν είναι ότι ασχολείται τόσο με εμάς ή ότι θα μπει σε αυτή τη διαδικασία», είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια τόνισε πως στην ίδια δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, ώστε να τη φωτογραφίσουν σε προσωπικές της στιγμές σε δημόσιο χώρο. «Εγώ τουλάχιστον οφείλω να το πω, γιατί πολλές φορές θα μπορούσαν να με βγάλουν κάποιες φωτογραφίες, δεν με έχει βγάλει ο κόσμος. Ίσα – ίσα ο κόσμος ήρθε και με αγκάλιασε, δεν θεωρώ ότι ο κόσμος όλος σκέφτεται έτσι, μπορεί να συμβεί. Δεν είναι όλοι: βλέπουμε κάποιον, πάμε να βγάλουμε λεφτά από τις φωτογραφίες», ανέφερε η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη. 

«Στην περίπτωση της Δανάης (Μπάρκα) μπορεί να ήταν άνθρωποι που έχουν σχέση με τη δουλειά μας, που να δούλευαν σε κάποιο site», κατέληξε η Φαίη Σκορδά, μετά την αναφορά του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τα στιγμιότυπα με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Read More

And More