Φαίη Σκορδά για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έχει προσαρμοστεί με μικρότερο budget»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιστροφή του με το «The 2night Show», για τον Γιώργο Λιανό αλλά και για ενδεχομένη συνεργασία με την σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου μπροστά από τις κάμερες. 

«Αν ήταν να ησυχάσω επαγγελματικά, θα σταματούσα να δουλεύω, θα έκανα μια άλλη δουλειά. Με ενδιαφέρει πάντα ο ανταγωνισμός και μου αρέσει να είμαι απέναντι σε προγράμματα που πάνε καλά. Όλες οι ώρες είναι ανταγωνιστικές πλέον,. ο καθένας κάνει ότι μπορεί», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όσον αφορά στον Γιώργο Λιανό και στη συνεργασία τους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε: «Μοναδική περίπτωση ο Γιώργος, επιβραβεύεται η επιμονή μου που έλεγα ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος αξίζει πάρα πολλά πράγματα και δεν έχει πάρει αυτό που δικαιούται από την ελληνική τηλεόραση. Είναι υπερταλαντούχος, νομίζω τώρα το βιώνει, το απολαμβάνει και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ γιατί τον έχω σαν αδελφό μου».

Κλείνοντας, ο Γρηγόρης Αρνούτογλου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει μαζί εκπομπή με την σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, λέγοντας: «Εύχομαι να δείτε τη Νάνσυ στην πρωινή ζώνη γιατί είναι καλή. Η Νάνσυ είναι πολύ απόλυτη αλλά εγώ δεν λέω ποτέ όχι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να συμβεί, αλλά ποτέ δεν λέω όχι». 

Μετά το τέλος της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά σχολίασε τα όσα δήλωσε ο παρουσιαστής αναφέροντας: «Πιστεύω ότι ο Γρηγόρης μπορεί να κάνει πρωινό κάποια στιγμή. (…) Το “Πολύ την Κυριακή” έκανε 70% – το λέω υπερβολικά – και το budget του Mega τότε ήταν το budget όλης της ελληνικής τηλεόρασης σήμερα. Και τώρα που κάνει το late-night έχει προσαρμοστεί με μικρότερο budget αλλά τα καταφέρνει μια χαρά. Δεν έχει να κάνει με τη ζώνη, ούτε έχει αποχωρίσει ένας άνθρωπος που θα επιστρέψει μετά από 100 χρόνια και θα δει μια άλλη τηλεοπτική πραγματικότητα».

Read More

And More