Φαίη Σκορδά για Νίκο Αναδιώτη: «Ήταν ένα ατυχές και προσβλητικό παράδειγμα, δεν είναι επιλογή»

Τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Αναδιώτης με αφορμή το νομοσχέδια για τα ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε η Φαίη Σκορδά με την πρωινή παρέα του ΣΚΑΪ στο Fay’s Time. 

«Ένας γονέας οφείλει να δέχεται τα παιδιά του με οποιαδήποτε επιλογή. Δεν θα πάψω να τα αγαπάω αν αύριο κάνουν μια ληστεία… Το αν θα το δεχθώ ή θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, η Φαίη Σκορδά διαφώνησε, επισημαίνοντας: «Ήταν ένα ατυχές – προσβλητικό παράδειγμα. Είναι σαν το έγκλημα και το κακό να είναι ίσον με την ομοφυλοφιλία. Επίσης, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προσανατολισμός», είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Ποιον ενδιαφέρει εάν συμφωνήσει ο γονιός με την επιλογή του παιδιού του; Είναι όλο λάθος, απ’ όπου κι αν το δεις», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. 

Η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Ο δημόσιος διάλογος για εμένα γίνεται σε αυτό το επίπεδο – άσχετα με το νομοσχέδιο – γιατί θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή ή ότι κάτι κακό συμβαίνει. Θα πρέπει οι γονείς σε μια κλειστή κοινωνία  να μην αισθάνονται άσχημα.

Γιατί πόσες φορές έχουμε ακούσει παιδιά να εξομολογούνται: “Με διώξανε από το σπίτι, ο πατέρας μου ντρεπότανε, χτυπούσε τη μαμά μου γιατί θεωρούσε ότι έφταιγε εκείνη”. Μετράει να ακούσεις αυτό δημόσια υπέρ της αγάπης», είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη. 

Read More

And More