Φαίη Σκορδά για Νίκο Μουρατίδη: «Το να λες ότι την πήρε για να σηκώνει τα τηλέφωνα είναι πάρα πολύ υποτιμητικό»

Τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη και το διάστημα που υπήρξε μάνατζερ του, σχολίασε η Φαίη Σκορδά στο Fay’s Time.

Μετά τα δημοσιεύματα για την δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή με την αδελφή του, ο Νίκος Μουρατίδης μιλώντας εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ανέφερε πως η Βάσω Μαζωνάκη δεν είχε τα εφόδια να αναλάβει τον αδελφό της Γιώργο, ως μάνατζερ, ενώ δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να απαντά στα τηλεφωνήματά του.

«Το να λες όμως ότι την πήρε για να σηκώνει τα τηλέφωνα είναι πάρα πολύ υποτιμητικό. Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι ένας επαγγελματίας που κάνει αυτό και μόνο και έχει ασχοληθεί πάρα πολύ θεωρεί οποιονδήποτε άλλο, επειδή απλά είναι συγγενής, πολύ ανεπαρκή επαγγελματικά για να ασχοληθεί. Αυτή είναι η άποψη του Μουρατίδη», είπε η Φαίη Σκορδά για τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη. 

«Ποτέ όμως δεν ξέρεις ένας άνθρωπος τι παιδεία έχει σε αυτά τα θέματα, πόσο έχει ασχοληθεί, πόσο μπορεί να κάνει διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, που είναι κάτι πολύ σημαντικό, τι βλέψεις έχει και τι επιχειρηματικό όραμα έχει», πρόσθεσε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164