Φαίη Σκορδά για τη μεταγραφή της: «Έφυγα από τον ANT1 και δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού»

Σε μια αποκάλυψη για την περίοδο της μεταγραφής της από τον ANT1 στον ΣΚΑΪ πέρασε η Φαίη Σκορδά, μέσα από το «Πρωινό μας».

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα η οποία εξέφρασε την επιθυμία της να συνεχίσει στο καθημερινό πρόγραμμα με το «Πάμε Δανάη» με τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά να σχολιάζουν τα λεγόμενά της.

Ακολούθησαν τα σχόλια της Φαίης Σκορδά, η οποία να αναφέρθηκε στην περίοδο της λήξης της συνεργασίας της με τον ANT1, τονίζοντας πως αποχώρησε, πριν «κλειδώσει» τη συμφωνία της με τον ΣΚΑΪ για την πρωινή ζώνη.

«Μπορεί αν της γίνει μια πρόταση να πάει να κάνει ένα ραντεβού, αλλά αυτό το ραντεβού να μην το μάθει κανείς.  Γιατί δεν θέλεις να πουλήσεις κάτι και γιατί δεν θέλει να εκθέσεις καταστάσεις και πρόσωπα», σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά για τη Δανάη Μπάρκα.

«Εγώ όταν έφυγα από τον ANT1, δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού. Εμένα μου αρέσει ο τρόπος που απαντάει (η Δανάη Μπάρκα). Όταν εργάζεσαι κάπου, πρέπει να τιμάς και τους ανθρώπους που σου έδωσαν την ευκαιρία», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More