Φαίη Σκορδά για τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν θα επέλεγε ποτέ έναν δρόμο που θα ήταν “λίγος”, για να πει κάτι»

Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασαν μέσα από το «Fay’s Time» τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το Mega. Η ίδια μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν έξω από τα στούντιο, παρ’ όλα αυτά αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση για τη ρήξη στη συνεργασία της με τον σταθμό.

«Θα ήθελα να με σεβαστείτε, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Η Ελένη ποτέ δεν μιλάει μέσα από το αυτοκίνητο, να πει πράγματα που αφορούν στα επαγγελματικά της. Δεν νομίζω ότι θα έκανε τέτοιες τοποθετήσεις, γιατί το σωστό είναι ότι μία τέτοια ανακοίνωση πρέπει να την κάνει αρχικά το κανάλι. Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα επέλεγε ποτέ έναν δρόμο που θα ήταν «λίγος», δηλαδή να πει κάτι, να πετάξει μία σπόντα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

«Αν ήθελε ακόμα και τώρα να κάνει την άλλη μέρα 20%, θα μπορούσε χθες να βγει και να αρχίσει να λέει. Αυτό εννοώ. Αν ήθελε να το παίξει το παιχνίδι, θα το έπαιζε. Δεν το κάνει όμως. Βγήκε και δεν είπε τίποτα και αυτό είναι η Ελένη Μενεγάκη», σημειώνει η Φαίη Σκορδά για τη στάση που επέλεξε να κρατήσει η συνάδελφός της.

«Η Ελένη δεν είναι η Ελένη για το χρώμα των μαλλιών της αλλά γιατί έχει μία επαγγελματική συνέπεια. Ο δρόμος που έχει ακολουθήσει είναι ο σωστός, χωρίς καρφιά», υπογραμμίζει η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More