Φαίη Σκορδά: Η αντίδραση μετά τη μήνυση και την αγωγή του Αλέξη Κούγια εις βάρος της

Όπως έκανε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης 15/6, ο Αλέξης Κούγιας υπέβαλε μήνυση στη Φαίη Σκορδά ενώ προχωρά και σε αγωγή με αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ εναντίον της. (διάβασε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωσή του Αλέξη Κούγια)

Το πρωί της Πέμπτης 16/6, στο ξεκίνημα του Πρωινού, ο Γιώργος Λιάγκας, προλογίζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από τα δικαστήρια, είπε στη Φαίη Σκορδά για την αγωγή ύψους 100.000 ευρώ. «Πάμε να δούμε τι δήλωσε πριν από λίγο ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για την επιστολή των 343 προσωπικοτήτων από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, μίλησε σε αγωγές που έκανε ή ετοιμάζεται να κάνει. Νομίζω είσαι κι εσύ μέσα, ανέφερε το δικό σου όνομα. Νομίζω σου ζητάει 100.000 ευρώ. Δεν ξέρω!» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο πριν από τις δηλώσεις Κούγια, ενώ μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, είπε: «Μάλιστα… Κάποια εξέλιξη για τη δίκη ρεπορταζιακά έχουμε; Εδώ δεν ακούσαμε κάτι περί δίκης. Δίκιο έχει ο κ. Κούγιας».

Στη συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις της δικηγόρου Μαρίας Κουρτέση που αναφέρεται, επίσης, μέσα στην ανακοίνωση του κ. Κούγια. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο, σημειώνοντας πως « δε μπορεί να έχει παράπονο… Εγώ δε θα μπω στην ουσία των αγωγών και των μηνύσεων που θα κάνει σε όλους μας ο Αλέξης Κούγιας. Δεν πρέπει να έχει παράπονο».

«Δεν θα ήθελα να το σχολιάσουμε» είπε κατηγορηματικά η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More