Φαίη Σκορδά: «Ήμουν έγκυος, ήθελα να κάνω εμετό και με τραβούσαν τέσσερις φωτογράφοι έξω από το σπίτι μου»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό, η Φαίη Σκορδά σχολίασε με τους συνεργάτες της το κομμάτι που αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Η παρουσιάστρια στη συζήτησή της με τον Κώστα Τσουρό τόνισε πως έχει φάει το περισσότερο μπούλινγκ από κάθε άλλη παρουσιάστρια, ενώ αποκάλυψε πως δεν ήταν λίγες οι φορές που την λύγισε. (Δες αναλυτικά τη συνέντευξη)

Η Φαίη Σκορδά συζητώντας με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Fay’s Time», αναφέρθηκε και σε μια προσωπική εμπειρία, θέλοντας να τονίσει πως υπάρχουν κάποιες στιγμές που ακόμη και για τα δημόσια πρόσωπα θα πρέπει να είναι προσωπικές.

«Αν ένας άνθρωπος το έχει ζήσει πραγματικά γιατί είναι τα πιο πολλά χρόνια και είναι σε αυτό το μέγεθος. Όσο δύναμη και να έχεις, ξέρεις τι είναι να βγαίνεις από το σπίτι να θες να κάνεις εμετό επειδή είσαι έγκυος και να σε περιμένουν φωτογράφοι έξω από αυτό; Εκείνη την ώρα λες “άνθρωπος είμαι και εγώ”. Μετά έβγαιναν και έγραφαν ότι είμαι άρρωστη. Το πώς το χειρίζεσαι είναι άλλο θέμα», είπε η Φαίη Σκορδά. 

Read More

And More