Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας σε… πινγκ πονγκ ατακών: «Ζηλεύεις;»

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν σταμάτησαν τα πειράγματα στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης.

Όλα ξεκίνησαν από την επιλογή παπουτσιών του παρουσιαστή, τα οποία η Φαίη Σκορδά δε μπορούσε να τα αφήσει ασχολίαστα. «Τι ωραία παπουτσάκια φοράς. Για κάτσε να σε δω λίγο. Και αυτό το μαντήλι τι είναι; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Πολύ ωραίος αλλά… Μοιάζεις με έναν χαρακτήρα από τα Minions» είπε η παρουσιάστρια.

«Στη ζωή χώρισα παιδιά… Εδώ τηλεόραση κάνουμε» ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή.

Σε άλλο σημείο της πρωινής εκπομπής, η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε αν τη ζηλεύει ο Γιώργος Λιάγκας. «Έχω την αίσθηση ότι ο Λάντος πήγε σε λάθος παιχνίδι. Την πέφτει στη Ντορέττα Παπαδημητρίου, την έπεσε σε σένα. Μάλλον έπρεπε να πάει στο Bachelor» είπε ο παρουσιαστής, με την πρώην σύζυγό του να απαντά άμεσα: «Επειδή ξέρει να μιλάει ωραία; Νομίζω τα μπέρδεψαν. Ζηλεύεις; Έχει μία γοητεία. Επειδή σε κόψανε… Τόλμα να πάρεις την κάμερα Περικλή. Ο τρόπος του… Η συμπεριφορά του… Δώστε του την κάμερα και κλείστε του το μικρόφωνο».

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία αποκάλυψη, με αφορμή τα όσα είχαν ειπωθεί από τη Φαίη Σκορδά νωρίτερα: «Το Bachelor το είχε φέρει στην Ελλάδα ο ΑΝΤ1 και ο Λάτσιος. Ξέρεις σε ποιον είχε πει να κάνει τον bachelor ε; Πάθατε όλοι σοκ; Περασμένα μεγαλεία» είπε και έβαλε τα γέλια.

Τότε η Φαίη Σκορδά χρειάστηκε να κάτσει για να… συνέλθει από την αποκάλυψη!

Άραγε, τα πειράγματα θα συνεχιστούν μεταξύ τους;

Read More

And More