Φαίη Σκορδά κατά Θάνου Τζήμερου: «Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος για να χρησιμοποιήσεις αυτή τη λέξη»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου κατά της Τζώρτζιας Κεφαλά αναφορικά με τη στιλιστική της επιλογή στην ορκωμοσία της νέας Βουλής. Το εν λόγω post συζητήθηκε στο «Πρωινό μας», με την ομάδα της εκπομπής να συμφωνεί ότι ίσως γίνεται επίτηδες για να υπάρξει μετέπειτα σχολιασμός.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί ανοιχτά: «Για μένα η ευπρέπεια του ανθρώπου, η καλλιέργεια και το πνεύμα έχει να κάνει με το τι φιλτράρουμε δημόσια και όχι σε μία παρέα. Μπορείς να κάνεις κάποιες σκέψεις που μπορεί να μην είναι και σωστές, εκεί έχεις το πνεύμα και την καλλιέργεια να βάλεις μία φραγή και να πεις ‘έχει ουσία, είναι ουσιαστικό να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό το θέμα;’. Εκεί φαίνεται το δικό σου πνεύμα» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Το τι λες δημόσια, χαρακτηρίζει εσένα και το τι άνθρωπος είσαι εσύ και το πόσο καλλιεργημένος είσαι. Δεν είναι μόνο ο Τζήμερος. Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος για να μιλήσεις με μία γυναίκα και να χρησιμοποιήσεις τη λέξη β…ζι. Συγγνώμη κιόλας. Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος για να σηκώσεις το κινητό και να γράψεις αυτή τη λέξη. Πώς το κάνεις αυτό;» πρόσθεσε εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά.

«Εμένα μου βγαίνει να την υποστηρίξω. Έπρεπε να προσαρμοστεί στη συγκεκριμένη ανάγκη που είναι η ορκωμοσία στη Βουλή. Δεν θέλει να το κάνει, είναι μία στάση ζωής, σεβαστό κι αυτό. Μπορεί να είναι μία άποψη και να συμβολίζει 10 χιλιάδες πράγματα που θα αναλύσει αργότερα. Από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοια σχόλια όπως του κ. Τζήμερα, εγώ θα είμαι δίπλα της. Αυτή είναι η αλήθεια» κατέληξε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας.

Δες όλη τη συζήτηση παρακάτω:

Read More

And More