Φαίη Σκορδά: Η κίνηση-ματ για να στηρίξει το «Πρωινό» της στους πίνακες τηλεθέασης!

Φαίη Σκορδά: Η κίνηση-ματ για να στηρίξει το «Πρωινό» της στους πίνακες τηλεθέασης! | tlife.gr

Μπορεί και η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά της ,όμως, η Φαίη Σκορδά δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και φροντίζει να είναι πάντα… alert σε ότι έχει να κάνει με το «Πρωινό» της, αλλά και με την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης.

Το «Πρωινό» φέτος ναι μεν κόβει πρώτο το νήμα ,όμως, για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, η τηλεοπτική σεζόν που τρέχει, είναι μία σεζόν έντονου ανταγωνισμού και οι πιέσεις που δέχεται είναι αρκετά μεγάλης έντασης, γεγονός που εννοείται πως δεν αφήνει αδιάφορη την Φαίη.

Έτσι, το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1, παρακολουθεί στενά την εκπομπή της και σε συνεργασία φυσικά με την αρχισυντάκτριά της Ελεάννα Τριφύδου, είναι σε ετοιμότητα, προκειμένου το «Πρωινό» τους να μην χάσει την έντονη τηλεοπτική του γεύση το απολαυστικό του άρωμα.

Που θέλω να καταλήξω; Σήμερα το πρωί η Φαίη προχώρησε σε μία τηλεοπτική κίνηση-ματ, με στόχο φυσικά να ενισχύσει την πρωτιά της ακόμα περισσότερο στους πίνακες τηλεθέασης. Τι έκανε;

Από σήμερα ξεκίνησε να προβάλει βίντεο με εξελίξεις και πληροφορίες, που αφορούσαν στην καθημερινή, τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1, «Anne», η οποία έχει έρθει και έχει βάλει φωτιά στους πίνακες τηλεθέασης.

Η μικρή «Anne» που είναι και η πρωταγωνίστρια της σειράς, εννοείται πως κατάφερε με το ταλέντο της να συγκινήσει και τους Έλληνες τηλεθεατές, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ να χαρίζει στο κανάλι του Αμαρουσίου, πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης.

Με άλλα λόγια; Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να ασχοληθεί με το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που σαρώνει και πολύ καλά έκανε, αν με ρωτάς! Μην σου πω, ότι άργησε κιόλας…

Στην θέση της θα είχα ,ήδη, φροντίσει να φέρω στο πλατό την μικρή «Anne», για να προκαλέσω στους αντιπάλους μου καρδιοπάθειες και εμφράγματα! Ως γνωστόν στη τηλεόραση ζει και βασιλεύει το ρητό «ο θάνατός σου, η ζωή μου»! Όχι, αλλά να τα λέμε κι αυτά.

 

 

READ more