Φαίη Σκορδά: Μας λέει πως… “είμαστε ένα”! Δες το απολαυστικό τρέιλερ του “Πρωινού” και τους νέους συνεργάτες της!

Στον ΑΝΤ1 αναμφισβήτητα, το πρωινό ξύπνημα είναι τρόπος ζωής, αφού γνωρίζουν πώς θα μας το κάνουν πιο εύκολο, πιο ευχάριστο και πώς θα το γεμίζουν καθημερινά με χαμόγελα.

Από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00, η Φαίη Σκορδά και η ανανεωμένη ομάδα της θα βρίσκονται κοντά μας καθημερινά για να μας ξυπνήσουν με όρεξη, ανεβασμένη διάθεση και θετική ενέργεια.

Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του «Πρωινού» θα μας ενημερώνει και φέτος καθημερινά για τα ζώδια με προβλέψεις και συμβουλές για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά μας.

Τα μυστικά της γεύσης θα συνεχίσει να μοιράζεται μαζί μας ο ταλαντούχος chef, Βασίλης Καλλίδης. Συνταγές με πολύ μεράκι και μυστικά της γαστρονομίας θα μας ανοίξουν την όρεξη και θα μας κάνουν να διασκεδάσουμε μαγειρεύοντας για τους δικούς μας αγαπημένους.

Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης θα μας μάθει πώς να φτιάχνουμε τα πιο λαχταριστά γλυκά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης  θα μας καλωσορίζουν στην παρέα τους, ενώ ο Χρήστος Νέζος θα κάνει τις ζωντανές συνδέσεις.

«Το Πρωινό» επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά γεμάτο εκπλήξεις για να απολαμβάνουμε την ημέρα μας από το πρωί!

Με νέο πλατό, νέα δημοσιογραφική ομάδα, νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και φυσικά τη Φαίη Σκορδά θα αρχίζουμε την ημέρα μαζί, γιατί «Είμαστε Ένα»!

Σκηνοθεσία: Περικλής Βουρθής

Αρχισνταξία: Ελεάννα Τρυφίδου

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Βένια Καραγιάννη

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης

Read More

And More