Φαίη Σκορδά: Οι τεταμένες σχέσεις της με τον ΑΝΤ1 και η προσέγγιση από άλλο κανάλι…

Όλο και πιο έντονα ακούγεται τις τελευταίες ημέρες, πως οι σχέσεις της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1, δεν είναι και στη καλύτερή τους φάση! Ναι, το γλυκό κορίτσι του καναλιού του Αμαρουσίου, μάλλον αποφάσισε να μην είναι μόνο… γλυκό και σκέφτηκε πως ήρθε η ώρα να περάσει στη τηλεοπτική αντεπίθεση και ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν, να διεκδικήσει ό,τι της ανήκει!

Η Φαίη έχοντας περάσει έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, – αφού μοιραία και το “Πρωινό” δοκιμάστηκε σκληρά στους πίνακες τηλεθέασης, όπως κι όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού, καταφέρνοντας ν΄αντέξει τους κλυδωνισμούς – , φαίνεται πως από εδώ και στο εξής είναι αποφασισμένη να μην πει σε όλα “ναι”, αλλά μόνο σε όσα πιστεύει πως είναι για το… καλό της και το καλό της εκπομπής της!

Φυσικά, – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχω -, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις Φαίης και Αντεννικών, ήταν η απόφαση του καναλιού να της… τραβήξει το αυτί, όταν εκείνη αποφάσισε να εναντιωθεί στο να φιλοξενήσει και να στηρίξει στο “Πρωινό” της, το “Game of Love”. Μία κίνηση με την οποία προσωπικά συμφώνησα απολύτως, μιας και θεωρώ πως έτσι έσωσε και την δική της εικόνα κι αξιοπρέπεια, αλλά και την αξιοπρέπεια της εκπομπής της.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ,ήδη, έχει προχωρήσει σε ραντεβού με τον γενικό, διευθυντή προγράμματος του καναλιού κ. Τζώρτζη Ποφάντη, όπου κατά την διάρκειά του, φρόντισε να του εκφράσει όλα τα προβλήματα που έχει, αλλά κι ότι την έχει ενοχλήσει, ενώ παράλληλα φρόντισε και να διασφαλίσει κάποια πράγματα για το “Πρωινό” της, σε ότι αφορά στην επόμενη τηλεοπτική χρονιά και στο πως ακριβώς θα στηθεί η εκπομπή.

Ένα ραντεβού το οποίο πήγε καλά σε… πολύ γενικές γραμμές, μιας κι εκτός από το γεγονός ότι ο ΑΝΤ1 σαφέστατα και θέλει να κρατήσει στην “οικογένειά” του την γνωστή παρουσιάστρια, όμως, από την άλλη, έχει σκοπό για την σεζόν 2018-2019 να… σφίξει το τηλεοπτικό ζωνάρι και σε πολλά “θέλω”, να πει πολλά “όχι”, προκειμένου να κινηθεί ο τηλεοπτικός προυπολογισμός του καναλιού σε χαμηλά επίπεδα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι προφανέστατα και πολλά από τα πράγματα που μπορεί να θέλουν οι παρουσιαστές του καναλιού για του χρόνου, πολύ απλά δεν μπορούν να γίνουν. Και το ίδιο ισχύει και για την πρωινή τους “βασίλισσα”.

Εννοείται δε, πως το να χάσει ο ΑΝΤ1 την Φαίη Σκορδά μέσα από τα χέρια του θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την εικόνα του, μιας και η Φαίη είναι πλέον απόλυτα συνυφασμένη με τον ΑΝΤ1. Είναι το κορίτσι του ΑΝΤ1, είναι το κορίτσι του πρωινού τους, είναι αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό και δυνατό πρόσωπο που έχουν, με το οποίο αλήθεια, μπορούν να παλέψουν τον ανταγωνισμό και να σταθούν όρθιοι, σε καθημερινή βάση. Και επειδή διανύουμε δύσκολες τηλεοπτικές εποχές, καλό είναι τα πρόσωπα που στηρίζουν ένα κανάλι και βάζουν πλάτη, να τα προσέχουμε κάτι της παραπάνω….

Γιατί όχι στη τηλεόραση, δεν ισχύει το… ουδείς αναντικατάστατος!!!

Και επειδή θ΄ αναρωτιέσαι αν η Φαίη μπορεί να φύγει από τον ΑΝΤ1, θέλω να σου πω ότι το συμβόλαιό της με το κανάλι έληξε και τώρα πρέπει να ενεργοποιηθεί η οψιόν του συν1, για να προχωρήσουν στην ανανέωσή του για ακόμα μία χρονιά. Από την άλλη βέβαια, θέλω να σου πω κι αυτό… Τα τηλεοπτικά συμβόλαια είναι για να… σπάνε κι αυτό το έχει αποδείξει η τηλεοπτική ιστορία.

Και μιας και σου τα είπα όλα να στο πω κι αυτό και να σταματήσω εδώ, γιατί… “κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα”. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως η Φαίη ,ήδη, δέχεται στενή πολιορκία από στέλεχος άλλου καναλιού, ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Μωρέ λες; Λες αυτή να είναι η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού;

 

Read More

And More