Φαίη Σκορδά: «Όταν λήγουν συμβόλαια, μπορεί και όχι όταν λήγουν, δείχνει μη σεβασμό να αφήνεις τα πράγματα για τελευταία στιγμή»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Μας» σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, με τη Φαίη Σκορδά να κάνει στη συνέχεια το δικό της ξεχωριστό σχόλιο με νόημα.

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση, εδώ και έναν μήνα δεν έχει αλλάξει τίποτα, τα ίδια λέμε. Δεν είμαι αρνητικός στο να παραμείνω, αλλά αν δεν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο να σου πει “έλα να δούμε τι θα κάνουμε”. Μακάρι να χτυπήσει αυτό το τηλέφωνο αλλά είμαστε επαγγελματίες και διαθέσιμοι στο να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Φυσικά και είμαι διατεθειμένος να παραμείνω, απλά να μας πάρουν. Αν είναι να μας πάρουν στις 10 Ιουλίου, sorry κι εγώ θα κολυμπάω κάπου», είπε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Όταν λήγουν συμβόλαια, μπορεί και όχι όταν λήγουν, όταν περνάς στην επόμενη σεζόν, για μένα δείχνει μη σεβασμό όταν αφήνεις τα πράγματα να έρχονται τελευταία στιγμή. Έχω ζήσει βέβαια να μην γίνεται αλλιώς, δηλαδή να περιμένουν να κάνουν κάποιες αλλαγές, αλλά δεν είναι ωραίο όταν τα πράγματα τα αφήνουμε τελευταία στιγμή. Γιατί μέσα σε μια εκπομπή δεν είναι μόνο η Ελένη Τσολάκη, είναι κι άλλοι 100 άνθρωποι που δουλεύουν και θέλουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους» σχολίασε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More