Φαίη Σκορδά: Παρέσυρε τους πάντες στο πέρασμά της! Απίστευτες οι επίδοσεις του «Πρωινού» της στους πίνακες τηλεθέασης.

Φαίη Σκορδά: Παρέσυρε τους πάντες στο πέρασμά της! Απίστευτες οι επίδοσεις του «Πρωινού» της στους πίνακες τηλεθέασης. | tlife.gr

Τελικά ήρθε κι έκανε το… θαύμα της! Ναι, έτσι απλά εμφανίστηκε στους δέκτες μας χθες το πρωί, μας είπε «καλημέρα» και απογείωσε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 στον έβδομο ουρανό.

Με την γλύκα της, την αμεσότητά της, τον αυθορμητισμό της και την απλότητα και την σεμνότητα που την χαρακτηρίζει, – πράγμα σπάνιο για τηλεπερσόνα -, κατάφερε να κάνει μία πρεμιέρα σαρωτική, σημειώνοντας ποσοστά τηλεθέασης που εντυπωσιάζουν και σε έναν ΑΝΤ1; Που ως γνωστόν από πέρσι κλυδωνίζεται σοβαρά στους πίνακες τηλεθέασης. Μην ξεχνάς λατρεμένη, ότι κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, όποιος πετύχαινε στο κανάλι του Αμαρουσίου πάνω από 15,0%, θεωρούσε πως είχε… «μιλήσει με το Θεό»!

Ο λόγος φυσικά τόση ώρα για την Φαίη Σκορδά, όπου αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, το φρέσκο και μυρωδάτο «Πρωινό» της, τελικά χθες ήθελαν να δοκιμάσουν οι πάντες.

Αποτέλεσμα; Η γνωστή παρουσιάστρια κατάφερε έτσι απλά να σαρώσει τους πάντες στο πέρασμά της και να κυριαρχήσει με άνεση στους πίνακες τηλεθέασης, σκορπίζοντας σήμερα πρωί-πρωί στους Αντεννικούς, πολλά πλατιά χαμόγελα ικανοποίησης.

Κι επειδή κάποιες φορές τα ποσοστά τηλεθέασης μιλούν από μόνα τους, έχουμε και λέμε. Κατά μέσο όρο χθες η εκπομπή στο σύνολο κατάφερε ν’ αγγίξει το 27,2%, ενώ αν δει κανείς την πορεία της ανά τέταρτο, εκεί είναι που πραγματικά εντυπωσιάζεται, μιας και η εκπομπή ξεκινά με 19,7% και συνεχίζει ως εξής: 22,5%, 28,0%, 32,9%, 34,01%, 30,9%, 32,4%, 29,6%, 30,4, και κλείνει ουσιαστικά με 22,4%!

Αυτό θα πει πρεμιέρα με το δεξί!

READ more