Φαίη Σκορδά σε Αφροδίτη Γραμμέλη: «Συγγνώμη για χθες, μακάρι να μην φαινόταν τίποτα, έγινε όμως»

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε το «Πρωινό μας» με τα νεότερα της υγείας της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά τη λιποθυμία της on air. Παράλληλα, αφού επεσήμανε ότι η δημοσιογράφος θα βρίσκεται σήμερα στο σπίτι της προκειμένου να αναρρώσει πλήρως, έδωσε και την απάντησή της στα σχόλια για το πλάνο που φάνηκε όταν η συνεργάτιδά της κατέρρευσε.

«Γνωρίζω ότι κι εσείς ανησυχήσατε πολύ και στείλατε σε όλους μας μηνύματα, αλλά και στην Αφροδίτη που όταν αισθάνθηκε καλύτερα, ανέβασε κι ένα story στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τη βοήθησαν. Περαστικά Αφροδίτη μας, είναι καλά, αυτό είναι το σημαντικό.

Ξεκουράζεται και είμαι σίγουρη ότι σκέφτεται να επιστρέψει αμέσως γιατί έτσι είναι η Αφροδίτη που θέλει να είναι συνεπής. Σας ευχαριστώ εκ μέρους της για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε. Ήρθαν άπειρα μηνύματα από δημοσιογράφους και γνωστούς. Είναι κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει, είναι όμως ανθρώπινο. Και χθες ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους της εκπομπής, αυτό που σκεφτόμουν και θεώρησα σωστό είναι να πάρω την κάμερα από την Αφροδίτη και το πάνελ που παγώσαμε και να το ρίξω στην κουζίνα» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια συνομίλησε στο τηλέφωνο με τη δημοσιογράφο.

«Σας βλέπω και μου λείπετε. Καλημέρα. Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που είστε δίπλα μου. Κι ευχαριστώ όλον τον κόσμο, είναι αδύνατον να απαντήσω – δεν είναι θέμα αγένειας- αλλά δεν έχω το κουράγιο. Ευχαριστώ πολύ και η μεγαλύτερη ευχή που δίνω είναι να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε όλοι την υγεία μας. Σ’ αγαπώ πολύ Φαίη και σε ευχαριστώ, είσαι το κορίτσι της καρδιάς μου» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τότε, η Φαίη Σκορδά ανταπέδωσε τα τρυφερά λόγια και της ζήτησε συγγνώμη. «Συγγνώμη Αφροδίτη μου για χθες, μακάρι να μην φαινόταν τίποτα. Έγινε όμως» σημείωσε η παρουσιάστρια.

«Δεν υπάρχει συγγνώμη, είμαστε άνθρωποι. Δεν ήξερα ούτε εγώ ότι θα μου συμβεί αυτό. Η ουσία είναι να είμαστε καλά παιδιά, τίποτα άλλο» αποκρίθηκε η δημοσιογράφος που επεσήμανε ότι θέλει να γυρίσει αύριο στην εκπομπή».

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Αφροδίτη Γραμμέλη, η Φαίη Σκορδά τόνισε ξανά: «Περαστικά Αφροδίτη μας, και επειδή διάβασα κάποια πράγματα, αυτό που έκανα και θεώρησα σωστό είναι να πάρω το πλάνο από το τραπέζι. Κάποιες στιγμές δεν είναι για να μοιράζονται, κάποιες πρέπει να μείνουν στο backstage. Το πρώτο πράγμα που ήθελα είναι να πάω στην κουζίνα».

Read More

And More