Φαίη Σκορδά σε Καπερνάρο: «Εγώ θα κάνω τη ροή, εγώ θα ορίσω τον τηλεοπτικό χρόνο» – Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό

Έναν… αμήχανο διάλογο παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης 7/7 στο Πρωινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον συνήγορο του Γιώργου Κιμούλη, κ. Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση για περίπου 11 λεπτά σχετικά με την αγωγή ύψους 200.000 ευρώ του εντολέα του κατά του ΣΕΗ.

Τα αίματα «άναψαν» όταν η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μία ερώτηση στον δικηγόρο.

«Θα με ρωτήσετε μετά. Αξίζει κα Σκορδά να ακούσετε αυτό που θα σας πω» απάντησε ο κ. Καπερνάρος, με την παρουσιάστρια να αποκρίνεται «απλώς για να μην μπερδευτούν τα θέματα στην εκπομπή, εγώ θα κάνω τη ροή, συγγνώμη».

«Εσείς ή ο κος Λιάγκας;» ρώτησε ο δικηγόρος.

«Εγώ την κάνω την ερώτηση, δεν θέλετε να σας ρωτήσω;» ρώτησε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι κάνουν και οι δύο μαζί τη ροή…

Όταν η Φαίη Σκορδά έθεσε το ερώτημά της, ο δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει, γιατί το ερώτημα είναι υποθετικό, όπως υπογράμμισε.

Λίγα λεπτά μετά, ο Βασίλης Καπερνάρος υπογράμμισε στη Φαίη Σκορδά: «Μην μου τρώτε τηλεοπτικό χρόνο», με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Μου επιτρέπετε να ορίσω εγώ τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς». «Κάνατε ένα ερώτημα πέντε λεπτά και περιμένετε απάντηση σε δύο λεπτά κι αυτό είναι ασύμμετρο» απάντησε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο τεταμένη στην εκπομπή, όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει τις δικές του ερωτήσεις λέγοντας στον δικηγόρο ότι πρέπει να γίνεται διάλογος. 

Στο τέλος της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τον συνήγορο του Γιώργου Κιμούλη πως θα ήταν καλός για την… παρουσίαση. «Με καλέσατε, ελάτε στο δικαστήριο. Ο χώρος παρουσίας ο δικός μου είναι στο δικαστήριο και όχι στις τηλεοράσεις». 

Όλα όσα δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος στο Πρωινό:

 

Read More

And More