Φαίη Σκορδά: «Στα προσωπικά μου θα το παλέψω μέχρι τέλους» – Η εξομολόγηση για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή, «Μαμά-δες» για την πορεία της στην τηλεόραση, την μητρότητα αλλά και τις προσωπικές της επιλογές.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφερόμενη στο διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, τόνισε πως βασική της προτεραιότητα ήταν τα παιδιά τους.

«Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών. Όταν καταφέρεις αυτό, είναι μονόδρομος. Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Στη ζωή, σαφώς πρέπει να κλείνουμε μια πόρτα και να ανοίγουμε μια άλλη, δεν το κάνω με ευκολία. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά μου, θα το παλέψω μέχρι τέλους, πιο τέλος δεν έχει. Δεν παίρνω πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά για να εμπιστευτώ μια κατάσταση, μια συνθήκη και έναν άνθρωπο, θα περάσει αρκετός καιρός. 

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά μίλησε για την σχέση της με τους δημοσιογράφους και πως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media.

«Υπάρχουν φορές που έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Αν θέλεις να έχεις μία προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς, εμένα τουλάχιστον και ο κόσμος με έχει σεβαστεί και οι δημοσιογράφοι. Ίσως ξέρω και πώς θα το διαχειριστώ», απάντησε η Φαίη Σκορδά. 

Read More

And More