Φαίη Σκορδά: Τα νούμερα τηλεθέασης και η… κίνηση-ματ που αποφάσισε να κάνει!

Φαίη Σκορδά: Τα νούμερα τηλεθέασης και η… κίνηση-ματ που αποφάσισε να κάνει! | tlife.gr

Μπορεί το «Πρωινό» να ξεκίνησε, μπορεί να μην έχει… ξεθυμάνει ακόμα η σαμπάνια που άνοιξαν στον ΑΝΤ1 μετά τις επιδόσεις που είδαν να σημειώνει η εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης, όμως, ουσιαστικά η μάχη μόλις ξεκινά!

Η μάχη των πλατό μόλις ξεκινά, μιας κι από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουν πάρει τις θέσεις τους όλοι οι τηλεοπτικοί παίκτες στη σκακιέρα.

Έτσι, εννοείται πως η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους και φροντίζουν να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για ν ΄ αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό και για να κρατήσουν τα σκήπτρα της τηλεθέασης.

Πολλές είναι ,λοιπόν, ακόμα οι ιδέες που βρίσκονται στα σκαριά και δεν έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας. Άλλωστε, ήταν αναμενόμενο ότι η Φαίη δεν θα έβγαινε στον αέρα δείχνοντας όλες τις κινήσεις της στη σκακιέρα ευθύς εξ ΄αρχής.

Σιγά-σιγά με προσοχή και με σκέψη προσπαθεί να οργανώσει τις κινήσεις, όπως κάνει φυσικά και κάθε «βασίλισσα» που σέβεται τον εαυτό της πάνω στη σκακιέρα.

Μία από τις ιδέες του «Πρωινού» η οποία ακόμα δεν έχει έρθει στους δέκτες μας, αλλά είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης και πιθανότατα να κάνει λίαν συντόμως την είσοδό της στην εκπομπή, είναι η ιδέα που αφορά στ ΄άστρα.

Ναι, είναι μία ιδέα που αφορά στ ΄άστρα και στη πάντα θεά Λίτσα Πατέρα. Σύμφωνα με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου και ειπώθηκαν και σήμερα στην εκπομπή, η Λίτσα αναλαμβάνει δράση.

Πιο συγκεκριμένα; Η Λίστα αναλαμβάνει να μας διδάξει τα πάντα για τ ΄άστρια. Κι όταν σου λέω «διδάξει» δεν είναι τυχαίο το ρήμα που χρησιμοποιώ. Αναλαμβάνει να μας διδάξει κανονικά όλα τα μυστικά της αστρολογίας, μέσα από το «Πρωινό».

Η Λίτσα θα μας διδάξει το πως να… τιθασεύσουμε όλους τους πλανήτες μας, με στόχο φυσικά, να μην μας πέσει κάποια στιγμή ο… ουρανός στο κεφάλι.

Η γνωστή αστρολόγος αποφάσισε να μας μάθει πως να διαβάζουμε τ ΄άστρα, τις συναστρίες, τους χάρτες μας, τα πάντα.

Και ναι, αυτή είναι μία κίνηση-ματ από την πλευρά της Φαίης Σκορδά. Το να μεγαλώσει η διάρκεια των άστρων και το να δωθεί και μία άλλη εικόνα εκτός από την παραδοσιακή τηλεοπτική εικόνα που έχουμε γι ΄αυτή την ενότητα στο μυαλό μας, είναι κάτι ευφυές.

Και είναι ευφυές γιατί είναι κάτι παραπάνω από γνωστό, πως η αστρολογία για το «Πρωινό» και η μαγειρική βεβαίως-βεβαίως, είναι οι δύο βασικοί πυλώνες της τηλεθέασής του.

Κατά τ ΄άλλα; Το «Πρωινό» χθες κατάφερε να κόψει πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, σημειώνοντας στο σύνολο 23,4% και στα νεανικά κοινά 23,7%.

Ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη ζώνη κινήθηκε ως εξής:

«Στη φωλιά των Κου-Κου»: 10,9% (15,8% στο νεανικό)

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: 14,1% (13,7% στο νεανικό)

«Alpha Ρεπορτάζ»: 10,4% (11,1% στο νεανικό)

«Αταίριαστοι»: 17,5% (8,3% στο νεανικό)

«Splash»: 2,3% (2,8% στο νεανικό)

READ more