Φαίη Σκορδά: Το “Πρωινό” έριξε αυλαία για φέτος! Όλα όσα έγιναν στην τελευταία εκπομπή [pics]

Το Πρωινό έριξε αυλαία σήμερα για τη φετινή σεζόν και η τελευταία εκπομπή πραγματοποιήθηκε στο Island δίπλα στην θάλασσα στην αθηναϊκή Ριβιέρα! Η Φαίη Σκορδά γεμάτη συγκίνηση αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1 και ανανέωσε το ραντεβού της για το επόμενο φθινόπωρο! Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν, η οικοδέσποινα και οι συνεργάτες της είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Παρά τον αέρα και τον ζεστό καιρό, η Φαίη διασκέδασε στο έπακρο την τελευταία της εκπομπή, ενώ δεν δίστασε να αποχαιρετήσει και την αρχισυντάκτρια της, Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία φαίνεται πως αποχωρεί από τον ΑΝΤ1.  Η Φαίη Σκορδά, έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στην επί χρόνια συνεργάτιδά της: «Θέλω να ευχαριστήσω την αρχισυνταξία μας, την Ελεάννα Τρυφίδου, που ό,τι κι αν γίνει, είναι φίλη, την αγαπάμε και συνεχίζουμε ακόμα και μακριά με έναν κοινό στόχο: ωραίες εκπομπές με πολλή πολλή αγάπη»!

Στην τελευταία εκπομπή, ο Γιώργος Σαμπάνης τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες και δεν σταμάτησαν όλοι να χορεύουν στον ρυθμό του δημοφιλή καλλιτέχνη!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More