Φανή Χαλκιά: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τη βάφτιση του δεύτερου γιου της – Τι λέει για το ενδεχόμενο… μιας κόρης

Η Φανή Χαλκιά και ο Λούης Καραμάνος βάφτισαν το μεσημέρι του Σαββάτου 18/9 τον μικρότερο γιο τους στην Στούπα της Μεσσηνίας, έχοντας στο πλευρό τους λίγους και καλούς τους φίλους. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Κωνσταντίνος!

«Είναι πολύ τιμητικό να έρχονται οι φίλοι σου. Δεν νομίζω πως θα πάμε για την κόρη, αλλά ο Θεός τα ξέρει αυτά. Τη διακόσμηση της βάφτισης την επέλεξα εγώ, δεν έχει πολλά φρου – φρου», είπε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα η Φανή Χαλκιά, ενώ ο Λούης Καραμάνος ανέφερε ότι «Είναι πολύ ξεχωριστή μέρα για εμάς».

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων οι Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Νίκος Γεωργιάδης, Πάνος Μουζουράκης, Σωτήρης Πολύζος κ.ά..

«Έχει ο άντρας μου ρίζες από τη μεσσηνιακή Μάνη και για αυτό ήρθαμε εδώ. Όσοι ήρθαν στη βάφτιση, και σε εκείνη του πρώτου μου γιου, μου έλεγαν να κάνω άλλο ένα παιδί, για να κάνουμε και άλλη βάφτιση του χρόνου», εξήγησε γελώντας η Φανή Χαλκιά.

 

Σε ό,τι αφορά στις δυσκολίες του να ζει με τρεις, πλέον, άντρες, η ίδια είπε ότι «Ο άντρας μου με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν ξυπνούν τα παιδιά το βράδυ. Οι γιοι μου είναι μπαμπάκηδες, ειδικά ο πρώτος, αλλά θα κάνω και τον δεύτερο. Τα πάντα θέλει να τα κάνει με τον μπαμπά του, και είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ήρεμη».

Read More

And More