Φάνης Μουρατίδης: «Έχουν έρθει συνάδελφοι μου και μου έχουν πει να μεσολαβήσω στον Παπακαλιάτη να τους πάρει στο Maestro»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Φάνης Μουρατίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro, μίλησε για την εμπειρία του στη σειρά αλλά και τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. 

«Το «Maestro» είναι ένα υπέροχο ταξίδι, είμαστε ευλογημένοι όσοι κάνουμε αυτό το ταξίδι. Απολαμβάνω τα πάντα, ευχαριστώ τον Θεό, τους ανθρώπους, τη στιγμή, τη συγκυρία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που η σειρά είχε το «άστρο» να κάνει αυτή τη διεθνή καριέρα. Στον
ρόλο αυτό που με έχει δυσκολέψει είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν απολογείται, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μπορεί να υπάρχει πατέρας που δεν απολογείται» ανέφερε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

 

«Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν μιλάμε στο σπίτι για τη δουλειά. Έχουν έρθει πολλοί συνάδελφοι μου και μου έχουν πει να μεσολαβήσω στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να τους πάρει στη σειρά, μπορεί να το έκανα κι εγώ. Μία σκηνή που γελάσαμε ήταν όταν έπρεπε ο Τσορτέκης να πέσει στη θάλασσα άλλα ερχόταν καταιγίδα και φοβόταν, του λέγαμε «που πας τώρα; Έπρεπε να ηχογραφήσουμε τον Χριστόφορο που προσπαθούσε να πείσει τον Τσορτέκη να πέσει στη θάλασσα για να προλάβει τη σκηνή. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ό,τι έγινε στο «Μπαμπά μην τρέχεις», έγινε και στην ζωή μας» απάντησε ο Φάνης Μουρατίδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164