Φάνης Μουρατίδης για Νίκο Μουρατίδη: «Είπε και αυτός μια άποψη όπως εκατομμύρια άλλοι»

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro ο οποίος κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Mega.

«Ξεκινάμε την Παρασκευή να γυρίσουμε τα τελευταία τέσσερα επεισόδια. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι κουρασμένος τώρα και δεν μου φαίνεται, αλλά είμαι χαρούμενος, ναι. Κλείνει ένα υπέροχο ταξίδι. Είναι ευτυχία για μια ομάδα να έχει κάνει τέτοια υπέροχη διαδρομή», είπε για το Maestro ο Φάνης Μουρατίδης.

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη για τις «κλεμμένες» ιδέες και σκηνές, ο Φάνης Μουρατίδης ξεκαθάρισε πως δεν έχει παρακολουθήσει τα λεγόμενά του.

«Δεν το έχω δει, μια συνάδελφό σας με ενημέρωσε γιατί δεν το παρακολουθώ. Δεν με αφορά το θέμα, είναι ο κύριος Μουρατίδης, είπε και αυτός μια άποψη, όπως εκατομμύρια άλλοι.  Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσο μεγάλη σημασία…», σχολίασε ο Φάνης Μουρατίδης.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του ο Νίκος Μουρατίδης είχε αναφέρει: «Βρε Παπακαλιάτη, βρε αγόρι μου έλεος κάπου. Κλέβεις ιδέες, κλέβεις σκηνές ολόκληρες, κλέβεις διαλόγους…. Δεν είπαμε τίποτα. Ανακοινώνεις ότι η νέα σου σειρά θα λέγεται «Δάσκαλος».

Μόλις διαβάζεις ότι ο Bradley Cooper κάνει ταινία την ζωή του Leonard Bernstein με τίτλο Maestro, αλλάζεις τον τίτλο του σίριαλ σου και το κάνεις Maestro».

Read More

And More