Φάρμα: Αποχώρησε οριστικά η Αγγελική Ηλιάδη – Εκτός και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης

Η Αγγελική Ηλιάδη απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες από την «Φάρμα», καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν της επέτρεψε την παραμονή στο reality του ANT1. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως η γοητευτική τραγουδίστρια δεν θα μπορέσει να επιστρέψει πίσω.

Για αυτό και η Αγγελική Ηλιάδη ετοίμασε ένα σύντομο βίντεο προκειμένου να αποχαιρετήσει εξ αποστάσεως τους πρώην συμπαίκτες της στην Φάρμα.

«Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι ρήξη χιαστού και δυστυχώς είναι σοβαρό και πρέπει να μπω στο χειρουργείο το συντομότερο. Σασόνι μου, σε αγαπώ πάρα πολύ και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί! Σε περιμένω, να μου προσέχεις και να είσαι δυνατή! Γρηγόρη, σε αγαπώ πολύ και σε περιμένω βεβαίως. Να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, να μην τα παρατήσεις. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη με την καλή της φίλη, Σάσα Μπάστα να ξεσπάει σε κλάματα.

 

Στο ίδιο επεισόδιο για τη Φάρμα, δε, αποχώρησε ύστερα από την μονομαχία και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης με τον οποίο η Αγγελική Ηλιάδη ήρθε πολύ κοντά.

 

Read More

And More