Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μαλέσκου: «Υπάρχει στήλη στην εκπομπή της που απαντάει σε όλα – Βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά»

Τη δημόσια τοποθέτηση-ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 16/6 στο Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega ανέφερε πως καταλαβαίνει την Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς έχει περάσει τα ίδια στο παρελθόν. 

Από την άλλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Θανάσης Πάτρας διαφώνησαν με την Ιωάννα Μαλέσκου και τη χρήση του τηλεοπτικού αέρα του ΣΚΑΪ για να μοιράζει απαντήσεις.

«Ανθρώπινα την καταλαβαίνω και τη νιώθω. Η κοπέλα έχει ακούσει τα χίλια μύρια. Αυτό που εμένα δεν μου αρέσει είναι ότι υπάρχει μία στήλη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου που απαντάει σε όλα όσα της καταλογίζουν. Είναι μία πολύ όμορφη, ταλαντούχα, μορφωμένη κοπέλα και θα τη βρει την άκρη της. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεται και απαντάει σε όλους όσοι συζητούν για εκείνη. Τελεία» σημείωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Δεν μου αρέσει να γίνομαι αυτοαναφορική, αλλά θα κάνω μία εικασία. Έχω υπάρξει στη θέση της Ιωάννας, είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που δεν έχει την πείρα να διαχειριστεί έναν τέτοιο όγκο δημοσιότητας, να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση. Την καταλαβαίνω και τη δικαιολογώ απόλυτα. Σας θυμίζω ότι είχα κάνει κι εγώ ένα τέτοιο ξέσπασμα παλιότερα από το σπίτι μου, που ήμουν άρρωστη. Μου θυμίζει πολύ εκείνη την περίοδο η Ιωάννα, γι’ αυτό εγώ την καταλαβαίνω και τη στηρίζω. Έχω υπάρξει στη θέση της. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη, με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να συμπληρώνει:

«Δεν μπορεί να απαντάει από το Instagram που κάποια της έστειλε ένα κακοπροαίρετο μήνυμα μέχρι τον Βαγγέλη Περρή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… Η υπερβολική χρήση του τηλεοπτικού αέρα σε προσωπικά θέματα θεωρώ ότι είναι λάθος. Εκεί το χάνει το δίκιο της. (…) Βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά».

Με τη σειρά του, ο Θανάσης Πάτρας υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Αν δεν μπορεί τον τηλεοπτικό αέρα, ας κάνει κάτι άλλο. Δεν χρησιμοποιούμε τον τηλεοπτικό αέρα για να λύνουμε τα προβλήματά μας».

Read More

And More