Φοίβος Παπαδάκης: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα τη νέα σεζόν

Τον Φοίβο Παπαδάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο Στέλιος Δρουμαλιάς, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ ξεκαθάρισε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν του χρόνου να μετακομίζει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι και εγώ περιμένω. Αν συνεχίσει η ομάδα, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεχίσω και εγώ, έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τον σταθμό», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Όσο αφορά στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα από την επόμενη σεζόν, ο Φοίβος Παπαδάκης εξήγησε: «Έχω διαβάσει αυτά που γράφονται για την συνεργασία μου με την Γιώργο Λιάγκα, δεν μπορώ να πω κάτι με επισημότητα. Είμαι στο Open, ανήκω εκεί και με αυτό το κανάλι μιλάω πρώτα. Κουβέντες γίνονται αλλά είναι πρώιμες ακόμα. Θα ήταν μια πολύ τιμητική πρόταση, θα ήμουν θετικός σε μια ενδεχομένη συνεργασία, θα ήταν μεγάλη χαρά μου να ενταχθώ σε μια τέτοια ομάδα».

Read More

And More