Φοίβος Παπαδάκης: Ο κούκλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη περιγράφει πώς είναι η σχέση με τον πατέρα του

Ο Φοίβος Παπαδάκης, ο μεγάλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη και της Τίνας Παπαδέλη μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Ο νεαρός που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στη δημοσιογραφία εξομολογήθηκε πως αυτό έγινε αναπόφευκτα και μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του.

«Από τα 18 μου δουλεύω στα sites, η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη, που είχαμε πολλές τηλεοράσεις κι άκουγα συνέχεια για ρεπορτάζ. Οπότε αναπόφευκτα ακολούθησα τον δρόμο της δημοσιογραφίας και είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ» δήλωσε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Το καλοκαίρι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Ήταν η πρώτη που βγήκα ως σχολιαστής στην τηλεόραση, ήταν κάτι που έγινε από μόνο του εξαιτίας του site που έχω» δήλωσε και πρόσθεσε: «Το να με δείτε στο πλευρό του μπαμπά μου είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκηδες στα ίδια παράθυρα. Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσουμε.

Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δε θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον».

Όπως είπε, σε μικρότερη ηλικία είχε τσακωμούς με τον πατέρα του, αλλά ποτέ δεν έφτασαν στο σημείο να μη μιλάνε.

Read More

And More