Φολέγανδρος: Η έντονη ενόχληση της Ελένης Τσολάκη με τα λεγόμενα του συνηγόρου του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου

Η δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της έχει απασχολήσει το πανελλήνιο τις τελευταίες ημέρες. Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή “Καλοκαίρι #not“, με την Ελένη Τσολάκη, φιλοξένησε τηλεφωνικά τον συνήγορο του 30χρονου κατηγορούμενου, Ιωάννη Βλάχο, προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά τους.

Όταν ο δικηγόρος ρωτήθηκε, αν ο γυναικοκτόνος χτύπησε τη Γαρυφαλλιά πριν τη δολοφονήσει, απάντησε: “Από τη στιγμή που ομολογεί και αναλαμβάνει την ευθύνη, για εμάς υπερασπιστικά δεν έχει κανένα νόημα αν την χτύπησε πριν ή μετά”, με την Ελένη Τσολάκη να παίρνει τον λόγο και να απαντά με έντονο ύφος:

“Για εμάς ανθρώπινα και σαν κοινωνία έχει κύριε Βλάχο. Μια νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της από έναν άνθρωπο που εμπιστεύτηκε να πάνε μαζί διακοπές, χωρίς να γνωρίζονται πολύ καλά. Αν ξυλοκοπήθηκε και ο δράστης εξαφανίστηκε για 48 ώρες και μετά ομολόγησε, καταλαβαίνουμε ότι θα ήταν σε σύγχυση και χρειαζόταν χρήση να το καταλάβουν. Αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι όλη η συμπεριφορά του ήταν σκληρή και απάνθρωπη και στέρησε τη ζωή από μια νέα κοπέλα”.

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Βλάχος δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα, θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.  

Δες το βίντεο:

Read More

And More